TATA PJEVA, SIN ZABIJA

VUCO, POČASTI JANJETINOM: Sin poznatog pjevača vodi nogometaše Rudeša prema prvoj ligi

Nogometaši Rudeša loše su krenuli u proljetni dio drugoligaškog natjecanja, ali ih je u srijedu na vrh ljestvice vratio igrač slavnog prezimena – Vuco.

Momčad koju vodi nekadašnji dinamovac Igor Bišćan bila je tijekom jeseni pravi hit i činilo se da nezaustavljivo juri prema prvoj ligi. Čak je i u Kupu bila na pragu senzacije protiv Rijeke, vrativši se od 0-3 do 3-3, ali su na kraju nogometaši Matjaža Keka slavili u produžecima.

NA PUTU PREMA PRVOJ LIGI: Poznati španjolski prvoligaš stiže u pomoć Rudešu?

Tata je veliki navijač

Proljeće je, međutim, loše krenulo za Rudeš koji je u prva četiri kola osvojio svega dva boda. U srijedu su Bišćanovi nogometaši konačno došli i do prve pobjede, na stadionu u Kranjčevićevoj su svladali Zagreb s 1-0, a kako je Gorica istodobno odigrala samo 0-0 protiv Šibenika, opet su vrh preuzeli Rudešani.

Jedini pogodak postigao je 20-godišnji Vilibald Vuco, sin pjevača Siniše, poznatog po tome što voli piti i ljubiti. A i počastiti se dobrom janjetinom. Vilibald je u više navrata isticao da mu je otac veliki navijač, tako da nema sumnje da je znao proslaviti sinov pobjednički pogodak koji je Rudeš ponovno približio prvoligaškom društvu.

Vilibald je, inače, prošao mlađe uzraste Hajduka, ali se 2011. preselio u Zagreb gdje je nastavio trenirati u Hrvatskom dragovoljcu iz kojeg je lani stigao u Rudeš.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr