Vruće zagrebačke ljepotice podigle publiku na noge

Spektakularno Europsko prvenstvo u futsalu koje se održava u Zagrebu i Splitu napokon je počelo. Čast na otvaranju turnira pripala je Španjolcima i Slovencima, a gledatelje su svojim sjajnim plesačkim umijećem zagrijale atraktivne zagrebačke plesačice.

Pred oko pet tisuća gledatelja u zagrebačkoj Areni, Španjolska, aktualni prvak Europe, prikazala je sjajan nogomet. No, u prvom dijelu nije išlo baš sve tako lako. Iznenađujuće dobri Slovenci dobro su se držali.

Nakon vodstva Furije, Zmajčeki su uspjeli izjednačiti i poluvrijeme zaključiti neriješenim rezultatom. A onda su na scenu stupile prekrasne zagrebačke plesačice koje su svojim sjajnim plesačkim umijećem ponovno podigle publiku na noge.

Odjevene u izazovne kostime na kojima su bile zastave svih sudionika EURO-a, uz ritmove popularne glazbe dobrano su zagrijale brojne posjetitelje.

Uslijedio je nastavak utakmice u kojoj je Španjolska ubacila u brzinu više i s tri pogotka osigurala prvu pobjedu na EURO-u. Sve što su Slovenci uspjeli bio je pogodak za konačnih 4:2.

Povratak na Net.hr