VRSALJKU JE DOSTA SJEDENJA NA KLUPI: / Hrvatski reprezentativac zatražio odlazak iz Atletica

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Talijanski mediji već su neko vrijeme uporni u preseljenju desnog beka hrvatske nogometne reprezentacije iz madridskog Atletica u Napoli.

28.11.2017.
9:11
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Priča sada ide i korak dalje, a prema njoj je sam 25-godišnji hrvatski nogometaš zatražio ispisnicu iz kluba za koji zbog ozljede nije odigrao niti jednu utakmicu u posljednjih mjesec dana, a u kojem ove sezone ionako rijetko nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko se ove sezone vratio nakon pauze od nekoliko mjeseci poslije ozljede koljena u ožujku prošle godine. Već se tjednima nagađa o njegovom nezadovoljstvu malom minutažom nakon čega je uslijedio interes talijanskog Napolija. Atléticovi dužnosnici navodno nisu skloni prodaji igrača kojeg su u ljeto 2016. doveli iz talijanskog Sassuola, no svega 363 minute u ukupno pet odigranih utakmica nesklonim po pitanju ostanka čine samog igrača.

Pozivajući se na napise iz Italije Football Italia tvrdi da je hrvatski nogometaš zatražio od kluba da mu omogući odlazak. Navodno bi mu to moglo biti omogućeno za naknadu u visini od 20 milijuna eura, ali i samo ukoliko Atletico pronađe adekvatnu zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo