VRSALJKO POZITIVAN NA KORONU, ALI TRENIRA KAO ZMAJ: / Pogledajte kakvu je snimku poslao iz svog doma

Image
Foto: Profimedia

Vrsaljko nije konkurirao za odlazak u Lisabon, jer je 21. svibnja obavio lakši operacijski zahvat na ranije ozlijeđenom koljenu, a nakon toga nije trenirao s momčadi

13.8.2020.
16:33
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko, koji je zaražen koronavirusom, razvio je antitijela prije nekoliko mjeseci, objavio je u ponedjeljak Atletico Madrid. To što Vrsaljko ima antitijela moglo bi značiti da se već ranije bio zarazio i prebolio Covid-19, ili da je generirao antitijela nakon kontakta sa zaraženom osobom.

Klub je također objavio da je zaražen i argentinski napadač Angel Correa. Obojica su bez simptoma i završnicu Lige prvaka pratit će iz kućne samoizolacije. Nakon što je Vrsaljko bio pozitivan, testirani su članovi obitelji u njegovoj kući te su bili negativni na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No dobre su vijesti da je s Vrsaljkom sve u redu, a on je i objavio video iz svog doma na kojem se to vidi. Na svom je Instagramu Vrsaljko trenirao kao da je na sto posto spremnosti, vozio je sobni bicikl uz natpis "dan po dan", aludirajući da mora čekati da se testovi na koronavirus pokažu negativnima. Pogledajte video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
SIMEONE PRIZNAO KOLIKO ĆE MU VRSALJKO NEDOSTAJATI NA ZAVRŠNICI LIGE PRVAKA: /

'On ostavlja srce na terenu...'

Image
SIMEONE PRIZNAO KOLIKO ĆE MU VRSALJKO NEDOSTAJATI NA ZAVRŠNICI LIGE PRVAKA: /

'On ostavlja srce na terenu...'

Danas Leipzig

Nogometaši Atletica u utorak su otputovali u Lisabon gdje će u večeras odigrati četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka protiv njemačkog Leipziga. Pobjednik tog dvoboja u polufinalu ide na PSG.

Vrsaljko nije konkurirao za odlazak u Lisabon, jer je 21. svibnja obavio lakši operacijski zahvat na ranije ozlijeđenom koljenu, a nakon toga nije trenirao s momčadi. No, izostanak Angela Corree, najboljeg driblera Atletica, bit će veliki gubitak za momčad Diega Simeonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram reći da se dobro osjećam, stvarno, nemam nikakve simptome. Jedino što su mi parametri (tijekom testiranja) nešto malo više iznad normalnog i samim time moram biti u izolaciji dok ne budem negativan na idući test, koji može biti kroz koji dan”, rekao je Vrsaljko u videu kojeg je objavio na Instagramu u ponedjeljak.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo