VRSALJKO POTVRDIO TRANSFER: / Hrvatski bek seli u redove španjolskog velikana!

Image

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko potvrdio je ono o čemu se naveliko nagađalo posljednjih tjedana - u sljedećih nekoliko sati postat će član europskog doprvaka Atletico Madrida.

16.6.2016.
10:18
VOYO logo

Talijanski su mediji ranije pisali da je 24-godišnji desni bek blizu prelaska iz Sassuola u Napoli. Transfer je navodno bio pred realizacijom, ali onda se u priču umiješao Diego Simeone koji je Vrsaljka silno želi dovesti na Vicente Calderon. Želja mu je uslišena, a špekulira se da će Atletico platiti Sassuolu oko 15 milijuna eura odštete. Da je posao pri kraju, Vrsaljko je potvrdio u izjavi za Sportske novosti.

Nije htio u Napoli

"Dobro, mogu reći da prema mojim saznanjima u četvrtak doista Sassuolo i Atletico trebaju finalizirati dogovor oko mojeg transfera u Madrid. Veliki sam optimist. Od prvog trenutka sam čelnicima Sassuola kazao da je Atletico Madrid jedini klub gdje želim ići i nastaviti karijeru. Isto tako sam im rekao da ne želim ići u Napoli, iako su se oni već bili sve dogovorili za taj transfer", istaknuo je reprezentativac koji bi u 2. kolu Europskog prvenstva protiv Češke mogao zauzeti mjesto na desnom boku umjesto Darija Srne koji je potresen očevom smrću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je, inače, 2013. prešao iz Dinama u Genou, a samo godinu dana kasnije je pojačao Sassuolo koji je za njega platio 3,5 milijuna eura. Prošle je sezone igrao u odličnoj formi, a u 35 nastupa u Seriji A upisao je četiri asistencije, te imao najveći broj nabacivanja s boka u Seriji A (219).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo