SVE MIRIŠE NA TRANSFER

VRSALJKO NA KORAK DO NAPOLIJA: Njegov agent već je sjeo za stol sa predstavnicima kluba, čeka se reakcija iz Madrida

Šime Vrsaljko je već osluhnuo ponudu pristiglu iz Napolija

Nakon što su talijanski mediji prenijeli vijest da je Napoli ponudio 20 milijuna eura za otkup ugovora kojim je Šime Vrsaljko vezan za madridski Atletico, stiže i nova vijest koja hrvatskog nogometnog reprezentativca približava drugoplasiranoj momčadi Serije A.

NAPOLI JE POSLAO PONUDU ZA VRSALJKA: City, Juventus i Roma gube utrku za desnog beka Vatrenih, klub iz Napulja se ne šali

Vrsaljkov agent Giuseppe Riso, prenosi informaciju nogometni portal Football Italia, sastao se tijekom tjedna s predstavnicima Napolija. ‘Ograda’ koja se stavlja uz ovu vijest jest nepoznavanje teme njihova razgovora, odnosno ostaje upitno je li moguć transfer Vrsaljka iz Atletica u Napoli uopće i bio spomenut. Sve se ipak shvaća kao znak koji ukazuje da će se taj posao realizirati.

Već je pisano da bi Atletico dopustio Vrsaljku, koji ove sezone igra u skromnoj minutaži, da napusti klub ali samo ukoliko njegovi čelnici pronađu adekvatnu zamjenu. Također, ponuda kluba koji želi Vrsaljka kupiti ne bi smjela iznositi manje od 20 milijuna eura. Napoli je takvu navodno poslao.

Povratak na Net.hr