TEŠKE RIJEČI

VRLO OPASNI NAPISI U TALIJANSKIM MEDIJIMA: Žestoko prozvali Dinamo – ‘Izigrali su ih i iskoristili. Posao propada’

Talijani tvrde kako se u Milanu osjećaju “izigrano i iskorišteno” zbog silnih medijskih napisa

Torinski sportski dnevnik izašao je s poprilično ofenzivnim izjavama prema Dinamu. Naime, sve se više čini kako je posao s Milanom oko transfera najskupljeg i najboljeg igrača Dinama, Danija Olma, zapravo propao ili je barem zamrznut. Tuttosport tvrdi kako postoji nekoliko problema zbog kojih je transfer Olma trenutno nemoguć.

Talijani tvrde kako se u Milanu osjećaju “izigrano i iskorišteno” zbog silnih medijskih napisa o Olmovu transferu u Hrvatskoj. “U Milanu vjeruju da su žrtva medijskog hypea u Hrvatskoj koji se stvorio nakon što su procurile informacije o pregovorima. Osjećaju da ih je Dinamo povećanjem medijske pozornosti iskoristio za podizanje cijene svom igraču te da je interes Milana iskoristio kako bi stavio Olma na aukciju. Aukciju u kojoj Zvonimir Boban i Paolo Maldini neće sudjelovati”, pišu Talijani.

ProfimediaFoto: Profimedia

Kažu i kako postoji problem s Milanom i financijskim fair-playem jer im ne mogu dati 30 milijuna eura, a da prethodno nisu prodali barem jednog igrača približne vrijednosti Olmu. Navodno, piše Tuttosport, kako su i zahtjevi menadžera oko provizija za Olma bili neprihvatljivi Milanu pa je na kraju cijeli transfer, ha možda čak i propao.

Za Olma, za sada, nema previše straha jer ga potražuje Leipzig, Wolverhampton i navodno Barcelona.

Povratak na Net.hr