VRLO MOĆNA PORUKA TORCIDE U JEKU EPIDEMIJE KORONAVIRUSA: / 'Uskoro će baklje opet biti glavna tema'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Torcida je vrlo angažirana u svom području pa su tako poslali novu poruku

21.3.2020.
14:54
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Navijači su, mora im se to priznati, poprilično aktivni kada je u pitanju briga o sugrađanima u vrijeme epidemije koronavirusa. Pomažu bolnicama, pomažu starijima i nemoćnima, javno pozivaju na pridržavanje pravila. Torcida je vrlo angažirana u svom području pa su tako poslali novu poruku.

Njihovu poruku prenosimo u cijelosti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom prošla četiri dana puno smo naučili. O hematologiji, reumi, plastici, dermatologiji. Naučili smo na kojem su katu kardiologija, intenzivna i interna. Savladali smo vožnju transportnih i avio kreveta. Nismo naučili čemu služe svi aparati i oprema, ali saznali smo koliko koštaju i koliko znače onima koji ih trebaju. Ne bojimo se više zubara ni odlaska u prizemlje bolnice, a neki su saznali da u ljekarni ima više od vitamina C i kapi za oči.

Ipak, jedna lekcija svima nam je najvažnija – medicina nije zanimanje, to je poziv. Ljudi su to koji će sljedećih dana, tjedana i mjeseci biti na prvoj liniji obrane riskirajući svoje zdravlje i živote da bi zaštitili nas i naša je obaveza da im maksimalno olakšamo posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

02.02.2020., stadion Andjelko Herjavec, Varazdin - Hrvatski Telekom Prva liga, 20. kolo, NK Varazdin - HNK Hajduk. Navijaci Hajduka, Torcida. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Pozivamo sve pripadnike Torcide, navijače Hajduka i sve Hrvate na odgovorno i obzirno ponašanje. Slušajte upute liječnika i izbjegavajte fizičke kontakte, okupljanja, druženja i nemojte izlaziti ako nije nužno. Poštujmo napore onih koji rade za nas i čuvajmo naše starije!

I da, perite ruke! Što prije svi odlučimo spriječiti virus, lakše će biti onima na prvoj crti, a mi ćemo se opet vratiti na stadione i opet će glavna tema biti bakljada", stoji u poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo