VRIJEME JE ZA SELIDBU: / Hrvatski junak s Eura napušta Rusiju? Sprema se ozbiljna ponuda za Ćorluku

Image
Foto: AFP, MIGUEL MEDINA
Image
Foto: AFP, MIGUEL MEDINA

Mnogi su hrvatski nogometaši ovo ljeto na meti raznih europskih klubova, a sve je izglednije da će sredinu u idućim tjednima promijeniti i Vedran Ćorluka.

7.7.2016.
9:15
AFP, MIGUEL MEDINA
VOYO logo

Hrvatski je stoper ostavio vrlo dobar dojam na Europskom prvenstvu u Francuskoj, pa i ne čudi da za njega vlada veliko zanimanje. Dio ruskih medija je posljednjih dana izvještavao da bi Ćorluka mogao završiti u Bayernu, ali to se ne čini previše realnim, posebno kad se uzme u obzir da Carlo Ancelotti ima dobro popunjenu obrambenu liniju koju je ljetos pojačao i Mats Hummels.

Pojačava hrvatsku koloniju?

No, zato bi Ćorluka sljedeće sezone mogao završiti na Apeninskom poluotoku. Kako je na svojoj internetskoj stranici objavio talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, Fiorentina želi osnažiti obrambene redove i bacila je oko na 30-godišnjeg hrvatskog reprezentativca koji posljednje četiri godine igra za moskovski Lokomotiv u kojem je i kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor s ruskim klubom Ćorluku veže još dvije godine, ali za očekivati je da Lokomotiv neće postaviti odštetni zahtjev koji bi bio previsok za Fiorentinu. U toskanskom klubu već igraju dvojica Hrvata, Milan Badelj i Nikola Kalinić, a nije isključeno da će im se u predstojećim tjednima priključiti još jedan kolega iz reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo