VRIJEME JE ZA ODLAZAK IZ DINAMA: / Vatreni na meti bivšeg trenera Manchester Uniteda

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida mogao bi do kraja ljetnog prijelaznog roka napustiti kijevski Dinamo u kojem igra od siječnja 2013. godine.

2.8.2016.
17:42
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prema pisanju engleskog dnevnika Mirrora, za Vidu veliko zanimanje pokazuje novi menadžer Sunderlanda David Moyes. Nekadašnji trener Evertona i Manchester Uniteda nada se da će mu upravo Vida biti prvo pojačanje od dolaska u klub.

Želio ga i Middlesbrough

Moyes je brzo nakon dolaska na Stadion svjetlosti shvatio da mu hitno trebaju pojačanja u obrani i kao glavnog kandidata istaknuo Vidu koji je ostavio vrlo dobar dojam ne nedavnom Europskom prvenstvu u Francuskoj. Mirror navodi da će hrvatski nogometaš koštati oko šest milijuna eura, a u Sunderlandu bi pokrivao pozicije stopera i desnog beka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vida je karijeru počeo u Osijeku iz kojeg je 2010. otišao u Bayer Leverkusen. Godinu dana kasnije je pojačao zagrebački Dinamo iz kojeg je u siječnju 2013. prešao u redove kijevskog imenjaka. Prošle je sezone u ukrajinskom prvaku igrao na prilično visokoj razini, kako na mjestu stopera, tako i na lijevom i desnom boku. Nedavno se pisalo da se nalazi na meti novog engleskog prvoligaša Middlesbrougha, ali čini se da je sada bliže Sunderlandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo