[ANKETA] SPLIT I DALMACIJA NA NOGAMA: / 'Vrijeme je za korjenite promjene, igramo amaterski s amaterskim trenerom. Ovo je jad i bijeda'

Image
Foto: PIXSELL

Navijači Bijelih podivljali nakon ispadanja iz Kupa

30.10.2019.
20:07
PIXSELL
VOYO logo

Navijači Bijelih podivljali su nakon ispadanja u osmini finala hrvatskog kupa od Gorice (2:1) u utorak poslijepodne. Balon frustracije Hajdukovog navijačkog puka po tko zna koji put se raspuknuo. Trese se stolica Damira Burića, Torcida je pokazala palac dole treneru Buriću, čovjeku koji je po svojim dolaskom podignuo igru Bijelih na višu razinu.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

TUGA I JAD NA LICIMA HAJDUKOVACA: Pogledajte očaj Burićevih nogometaša; Ovo govori - sve!

Image

TUGA I JAD NA LICIMA HAJDUKOVACA: Pogledajte očaj Burićevih nogometaša; Ovo govori - sve!

Navijači pokazali Buriću palac dolje

Međutim, mišljenje navijača kako je Burić previše bodova prosuo ove sezone na gostovanjima, a nakon ovog poraza nezadovoljstvo ultrasa i ostalih simpatizera još je veće. Tim povodom, za vas smo izdvojili najzanimljivije komentare čitatelja Net.hr-a i navijača Bijelih s društvenih mreža.

"Bravo bravo bravo, vrime je za korjenite promjene od vrha pa nadalje, bez ikakvih udruga. Nađi jednog gazdu i bit će reda", napisao je jedan navijač na Facebooku, dok je drugi dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa od ovakvih igrača se ne može ništa više ni dobiti... Koji bi to trener pomogao... Nijedan se pametan ne bi prihvatio ovog posla u našem Hajduku.... Burića ne treba kuditi ali ni braniti znao je što ga čeka... Realno je uspio sa ovakvim igračima biti prvi odnosno drugi na tablici, ali napadača koji će dati gol nema na vidiku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nikad gore, bez ideje, bez uigrane akcije, Jairo i Caktaš su zastičeni ka medvidi'

"Nikad gore, bez ideje, bez uigrane akcije, Jairo i Caktaš su zastičeni ka medvidi da ih nebi izvadija mozda, a mali Teklić je jedini koji zna dat pravi balun".

"3+ minute do kraja i oni napucavaju samo naprid?? Bože sačuvaj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

30.10.2019., Gradski stadion, Velika Gorica - Utakmica osmine finala hrvatskog nogometnog kupa, HNK Gorica - HNK Hajduk. Trener Hajduka Damir Buric. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

"Jel može netko objasniti Hajdukovim igračima di tko stoji i koju poziciju igra, Hamza prima na centru loptu a njih 7 stoji na 16 m. Nema kome dodati, a Caktaš pod hitno odjeb. iz Hajduka, skupa s ostalim igračima jer to je amaterski nogomet sa amaterskim trenerom".

"Lipo si ih pripremija i analizira".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Utrni sviću, nema više. Udrugica naš Hajduk naprijed, ostali stoj'

"Utrni sviću, nema više. Udrugica naš Hajduk naprijed, ostali stoj. Bravo Buriću. Majstor si isto kao i rezultat koji si večeras ostvario. Jad i bijeda".

"Važno da je Đuru Mađara napušija jer mu je rušija harmoniju u momčadi, jedini je nešto zna, postiga bi koji gol a ovi drugi veze nemaju, sve gori jedan od drugoga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raspali se jedva hodamo"

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Drugo nisam niti očekivao'

"Drugo nisam niti očekivao".

"Nemaju pojma. Dva točna dodavanja za redom ne mogu napravit. Pola ih u 3. Ligi nebi mogli igrat", samo su neki od komentara nezadovoljnih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju osmine finala Gorica je na svom travnjaku pobijedila Hajduk sa 2-1 i po prvi put u svojoj povijesti stigla do četvrtfinala Kupa, dok je Hajduk tek treći put ispao već u osmini finala. Posljednji put Splićanima se to dogodilo prije devet godina kada ih je kao branitelje naslova srušila Istra na Poljudu pod vodstvom Zorana Vulića, a iz osmine finala ispadali su i 1995. godine kada ih je šokirala Marsonia.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo