RAZDOR MEĐU PRVACIMA

VRIJE U RIJEČKOJ SVLAČIONICI: ‘Ako je ozlijeđeni Elez mogao biti s nama, trebali su i neki drugi biti tu’

Nejasna situacija oko Marija Gavranovića očito je izazvala razdor u svlačionici Rijeke. Svoga je suigrača nakon derbija protiv Dinama otvoreno kritizirao Filip Bradarić.

Riječani su u 14. kolu hrvatskog prvenstva poraženi u Maksimiru od Dinama s 1-3, a aktualni su prvaci u derbiju bili lišeni pomoći svoga prvog strijelca Marija Gavranovića. On je navodno u petak zadobio ozljedu zadnje lože zbog koje je otpao iz konkurencije za utakmicu iako su se odmah javile glasine i optužbe da neće igrati jer već ima postignut dogovor o prelasku u Dinamo na zimu.

PRVACI NA KOLJENIMA: Dinamo pomeo Riječane i pobjegao im na ogromnih devet bodova prednosti

DETALJNI PREGLEDI NISU POKAZALI NIKAKVE OŽILJKE NA OZLIJEĐENOJ NOZI: Gavranovićevo neigranje u derbiju sad je još misterioznije

‘Morat ćemo porazgovarati’

Trener Rijeke Matjaž Kek samo je kratko nakon utakmice rekao “Mario je povrijeđen”, ali Filip Bradarić nije štedio suigrača.

“Morat ćemo porazgovarati i riješiti to između sebe. Ako je Elez mogao doći sa zglobom koji je bio kao jabuka, onda su trebali i neki drugi biti tu  s nama u Maksimiru.  Ako je ozlijeđen, normalno je da ne može igrati, međutim ako je mogao doći ozlijeđeni Elez, mogao je i on biti ovdje s nama”, bez dlake na jeziku je poručio Bradarić za 24 sata.

Povratak na Net.hr