VRATIO SE FILHO: / Sammir uzeo dres s brojem 20 i odmah poslao poruku Rijeci

Image

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Sammir, sad je i službeno, novi je igrač zagrebačkog Dinama.

20.1.2017.
23:25
VOYO logo

Ugovor je potpisan na tri godine, a vjeruje se da će 29-godišnji ofezivni veznjak zarađivati milijun eura po sezoni. Nosit će dres s brojem 20 i sa novim/starim klubom već u subotu otputovati na pripreme u Tursku.

"Bilo je puno špekulacija, ali sve je ključno napravio Sammir. On je bio zamašnjak, pokazao je veliku volju i želju za vratiti se u Dinamo. Tko je i što je on, ne treba previše naglašavati. On je 11. igrač po broju nastupa u Dinamu, on je u najboljim nogometnim godinama. On će donijeti potpuno novu dimenziju Dinamu i razveselit će silno sve naše navijače", prenosi riječi direktora kluba Tomislava Svetine 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammira, s 15 osvojenih naslova najtrofejnijeg igrača Dinama koji je u klubu iz Maksimira igrao od 2007. do 2014. godine, dočekala je nekolicina navijača koji nisu propustili priliku za zajedničku fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je to odrađeno, stigao je Sammir i pred novinare kojima se kratko obratio:

"Sretan sam što sam došao ovdje, u svoj grad i svoj klub. Bit ću kratak kao i uvijek, samo ću reći da se nadam da ćemo stići do naslova. Dragi su mi svi koje sam osvojio, ali najdraži će mi biti ovaj koji ću osvojiti ove godine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Brazilac s hrvatskom putovnicom vraća se u Zagreb nakon kineske avanture kojom je dobrano osigurao egzistenciju, a na upit zašto se, kad svi hrle u tom pravcu, on vraća natrag odgovorio:

"Život je tamo drugačiji, mi Brazilci i ljudi iz Europe moramo se naviknuti tamo, ali, bio sam zadovoljan. Otišao sam tamo zbog novca, a ovdje sam došao pomoći Dinamu. Osjetio sam da je taj trenutak da se vratim ovdje", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo