VRATAR HAJDUKA FOKUSIRAN SAMO NA POSTIZANJE REZULTATA: / 'Nisam se u Split došao špancirati nego igrati nogomet'

Image
Foto: AFP

Hajdukov vratar optimističan je oko stanja u klubu bez obzira na loš ulazak u sezonu

16.8.2018.
8:10
AFP
VOYO logo

Kad se pogledaju Hajdukova pojačanja za ovu sezonu stječe se dojam da je Josip Posavec, pridošlica iz Palerma, jedini od igrača koji su opravdali očekivanja navijača, a neki će reći da ih je i prebacio. Ostali nogometaši se tek moraju izboriti za povjerenje vatrenih Hajdukovih navijača.

"Ako navijači tako misle onda ja tu nemam što dodati. Drago mi je da me cijene, sada je na meni da dobrim obranama opravdam povjerenje koje mi je ukazano. No ne bih sebe isticao u prvi plan, jedan igrač ne može ništa sam, pogotovo ne golman, mora ga pratiti i pomagati mu cijela momčad", rekao je prije puta u Rumunjsku za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povijest odličnih vratara

"Sve su to velika imena i stajati s njima uz bok je i priznanje i velika obaveza za mene. U Hajduk sam došao redovito braniti i pomoći klubu. Na ovu epizodu karijere gledam kao na veliku priliku i nastojat ću je maksimalno iskoristiti."

Međutim, Hajduk u sezonu nije krenuo bajno, stanje na tablici ne izgleda dobro, a i u Europi ne izgledaju uvjerljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojmo se sad hvatati za svaku sitnicu, nije to baš tako loše kako neki smatraju. Prvu europsku prepreku smo prošli, imamo dobre izgleda da prođemo i drugu, i povoljan ždrijeb u fazi doigravanja. Što se tiče prvenstva, mogli smo osvojiti i koji bod više, ali raspored nam nije išao na ruku i sve se to još uvijek da ispraviti u nastavku sezone. Puno nas je novih u svlačionici, treba vremena da se posložimo i uigramo, siguran sam da će u nastavku prvenstva biti bolje, i da ćemo vratiti Hajduk tamo gdje mu je i mjesto.", optimističan je Posavec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjeren da je Hajduk bolji

"Oni igraju kod kuće, no mi imamo i pozitivan rezultat iz prvoga susreta i po meni bolju momčad. Ako mi budemo pravi, ako damo sve od sebe kao u prethodnim utakmicama, pitanje prolaska u nastavak natjecanja ne bi smjelo doći u pitanje. " pa pojasnio kako je vratiti se u HNL:

"Nisam dugo igrao u HNL-u, rano sam otišao vani pa nisam ni stekao pravu sliku o Hajduku kao klubu, o navijačima... Više nego ugodno sam iznenađen koliku podršku imamo i s koliko ljubavi se navijači odnose prema klubu, kao i kako je klub posložen i organiziran. Sve što nam treba imamo na raspolaganju i na nama je samo da igramo i dajemo sve od sebe. Jedina negativna stvar koju mogu istaći je stanje terena, no koliko čujem i to će se srediti u narednih dvadesetak dana, tako da će sve biti kako treba. A onda je na nama da popravimo igru i rezultate, i usrećimo navijače"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došao igrati nogomet

"Ja sam vam obiteljski čovjek, većinu vremena provodim s djevojkom, a sad kad sam bliže kući i obitelj mi češće dolazi u posjete. Nisam imao previše prilike za upoznavanje Splita, svega jednom sam prošetao po gradu, po Rivi, centru grada, i samo mogu reći da sam oduševljen ljepotama grada. Bit će vremena za razgledanje, sada je u prvom planu nogomet, nisam došao ''špancirati'' nego igrati", nasmijan je zaključio vratar Hajduka.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo