SPOMINJE SE OTKAZ

‘VOLJELI BISTE VIDJETI MALO KRVI?’ Tudor na udaru kritika nakon ispadanja Galatasaraya u 2. pretkolu Europske lige

Puno se više očekivalo od Galatasaraya u ovosezonskom izdanju Europske lige od ispadanja u 2. pretkolu natjecanja, a upravo se to dogodilo momčadi koju vodi Igor Tudor od Östersundsa nakon 0-2 u Švedskoj i 1-1 na uzvratu.

Tudor je, sasvim očekivano, bio meta klupskih navijača koji su ga izviždali, prenose Sportske novosti, dodajući i njegove izjave sa konferencije za medije koju je održao nakon poražavajućeg rezultata.

“Žao mi je navijača. Žao mi je što su došli i iskazali nam veliku potporu, ali moji su igrači dali sve od sebe. Dali su sve, ali nije bilo dovoljno. Znam da ovo što sada govorim zvuči kao isprika, da zvuči besmisleno, ali naša će igra biti definitivno drugačija za dva mjeseca. Ova će sezona biti savršena”, optimističan je i uvjeren Tudor u ono što govori.

TUDORU SE NE PIŠE DOBRO: Šveđani šokirali Galatasaray i izbacili ga iz Europe

Pitanje o mogućem otkazu nije mogao izbjeći, a navodno je i podizao ton odgovarajući na pitanja:

“Voljeli biste to? Voljeli biste vidjeti malo krvi? Da sada dam otkaz otišao bih na vaše zadovoljstvo. Navijači su uvijek u pravu i njihova je reakcija opravdana. To je normalno i ja bih tako postupio. Ako pogladate posljednje dvije sezone Galatasary nije bio na poziji u ligi na kojoj je trebao biti. Imamo novu momčad i radimo promjene, a Östersunds je ozbiljna momčad. Znam da se sada čini kao isprika, ali ovo je možda bio najozbiljniji protivnik s kojim smo se suočili u pripremnom periodu”, kazao je Tudor i zaključio:

“Što vam se nije svidjelo u taktici u dvije utakmice koje smo odigrali? Trenirali smo svega dva tjedna, a švedska je momčad usred sezone. Vidjet ćete da će Galatasaray biti dobra momčad. Preuzimam svu odgovornost i ponavljam. Ovo će biti savršena sezona za Galatasaray.”

Povratak na Net.hr