hnl

Evo kako je Vlatko otpilo Mamića, 'još bezobraznije'!

Nakon što ga je Zdravko Mamić javno prozvao, i pozvao da napusti mjesto predsjednika HNS-a, Vlatko Marković je konačno progovorio. ‘Ne ljutim se ja na Zdravka, kod njega je to eksplozija, a nakon toga je – brate oprosti.’

“To samo lud čovjek može željeti. Jedan od najbitnijih ljudi u ovoj kući kad se tiče svega je Vlatko Marković. Je li u pitanju radna disciplina, novac ili je u pitanju, gospodo, kada je Vlatko Marković kupio ovu kuću za vlastite novce. O čemu mi govorimo? To je bilo oko dva milijuna marka, o čemu mi govorimo. Ponavljam, nitko ne može sazvati skupštinu osim predsjednika, a ja sam još uvijek predsjednik”, rekao je Marković na temu svoje ostavke, naravno kao i uvijek, z trećem licu.

Nadovezao se i na riječi Izvršnog predsjednika Dinama.

“Ne ljutim se ja na Zdravka, kod njega je to eksplozija, a nakon toga je ‘brate oprosti’. I kapa mu dolje za sve što je napravio u Dinamu, to nema uopće nikakve dileme, ali naravno da me dirne. Zdravko uvijek voli biti prvi, ali u ovoj kući nema gazde. Ovdje postoji ravnopravnost, nema podizanja tona, ova kuća zna zaraditi”, istaknuo je čelni čovjek hrvatskog nogometa te otkrio i najavio po stoti put:

“Konačno ponavljam, Vlatko Marković je jasno i glasno rekao, još bezobraznije nego Zdravko, otići ću kada ja hoću, a otići ću kada ja budem smatrao da smo dovoljno za ovu kuću i hrvatski nogomet napravili.”

No, u jednom se slaže s Mamićem, kada jednom zavijek napusti Rusanovu, njegovo mjesto treba zauzeti Davor brand Šuker, no upozorava kako mu neće biti lako.

“Jedno od prvih imena je Davor Šuker. Bio sam mu trener niz godina, s njim sam prijatelji, ali ovo je vrlo težak posao, da vam bude jasno. Ovo je soba gdje se pare stvaraju, a ne samo vode televizijski razgovori”, naglasio je Marković.

Za kraj Marković je progovorio i o ministru Željku Jovanoviću.

“Nemam pojma, mislim da je to neki primitivac, ali nije važno. Ma znam ja točno tko je i što je. Samo da se malo raspitao po Beču, od Jugoslovena, a ne Hrvata, sve bi mu bilo jasno”, zaključio je Vlatko u razgovoru za RTL.

Povratak na Net.hr