VLASNIK SAMPDORIJE MRTAV OZBILJAN: 'Želim dovesti Lea Messija!'

Osebujni vlasnik talijanskog prvoligaša Sampdorije Massimo Ferrero ne želi ostati zapamćen samo kao prolaznik u klubu. Njegove su ambicije velike, ali u petak se ipak malo zanio, najavivši da u Genovu želi dovesti ni manje ni više nego – Lionela Messija.

Ferrero je kupio Sampdoriju u lipnju prošle godine i odmah je najavio da je želi vratiti u europski vrh gdje je bila početkom devedesetih kada je osvojila tadašnji Kup kupova i igrala u finalu Lige prvaka. Navijačima je poručio kako namjerava dovesti najveće svjetske zvijezde, a u ovotjednom je intervjuu za talijanski Sky Sport otkrio i koga cilja.

“Želim biti u srcu ponovno velike Sampdorije. Cilj mi je ponoviti ono što je u prošlosti postigao bivši predsjednik Paolo Mantovani. Oduvijek sam želio najbolje igrače, a moje pojačanje iz snova je Lionel Messi. Znam da mu se sviđaju naše klupske boje. Došao sam ovdje pobjeđivati, a ne samo popuniti broj”, ispalio je Ferrero.

Tko zna hoće li ova provala doći do Messija i kakva će biti njegova reakcija. Podsjetit ćemo samo za kraj da četverostruki osvajač Zlatne lopte u ugovor s Barcelonom ima odštetnu klauzulu od 250 milijuna eura. Valjda i Ferrero to zna…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr