Tko bi ovo napravio: Odrekao se oko dva milijuna kuna!?

Ove sezone nije ugodno biti navijač Manchester Uniteda, a vlasnik jedne britanske kladionice, također ljubitelj Crvenih vragova, jedinstvenim je potezom odlučio ‘crvenoj vojsci’ barem donekle olakšati ove tužne dane.

Navijačima Manchester Uniteda je teško gledati kako se njihovi sedmoplasirani ljubimci muče s klubovima koje bi prije ispraćali s nekoliko golova u mreži, a nakon nedjeljne pobjede Liverpoola na Old Traffordu (3:0) s njima se sprda veliki dio Otoka.

Razočaran i tužan je i Fred Done, vlasnik jedne britanske kladionice, koji je odlučio vratiti novac (oko 200 tisuća funti) svim navijačima koji su se kladili da će Manchester United biti prvak Engleske.

“Svi koji su se kladili da će United biti prvak neka dođu u bilo koju kladionicu sa svojim listićem i bit će im vraćen i zadnji novčić. Ti vjerni navijači nisu imali šanse doći do zarade s ovakvim Unitedom. Ove sezone smo beskorisni, besmisleni i bez ikakve nade. Jedan od razloga zbog kojeg ovo činim, a prvi sam koji je povukao takav potez, je taj što su navijači navijali čak i kada smo gubili 3:0 od Liverpoola. Nisam mogao vjerovati. Zaslužuju puno bolju momčad od ove koju nam prezentira David Moyes“, kazao je Done.

Povratak na Net.hr