HM,HM...

VJEČNI RIVALI U ISTOJ MOMČADI? Messija pitali bi li dodao Ronaldu da igraju zajedno. Odgovor je vrlo zanimljiv

Iako su danas daleko od onih najboljih dana, Messi i Ronaldo i dalje igraju fantastično

Najbolji igrač svijeta i za mnoge najbolji nogometaš svih vremena, Lionel Messi, otkrio je kako bi to izgledalo da su on i njegov najveći rival, Cristiano Ronaldo u istoj momčadi.

Pitali su Messija Španjolci bi li dodao loptu Cristianu, a on je ponudio zanimljiv odgovor. “Na kraju, pretpostavljam da i bih”, rekao je Messi za Mundo Deportivo.

Iako su danas daleko od onih najboljih dana, Messi i Ronaldo i dalje igraju fantastično i što je važnije glavni su golgeteri svojih klubova. Cristiano je ove sezone zabio 25 golova u 32 utakmice, dok je Messi na 24 u 31 utakmici, ali je upisao i 16 asistencija, za razliku od Ronalda koji je na skromne četiri. I svakako treba naglasiti kako su Messiju 32 godine, dok je Ronaldo već zagazio u 36. godinu života, a to su godine kada je većina njegovih suigrača već gradi trenersku karijeru.

ProfimediaFoto: Profimedia

Messi, zanimljivo, ima vrlo visoko mišljenje o Ronaldu i ovom ga je prilikom pohvalio. “Normalno je da i dalje zabija golove. Cristiano je napadač s predatorskim instinktom. Voli zabijati i svaki dan kad igra, postići će pogodak”, rekao je Messi.

Povratak na Net.hr