VIŠE NEMA NEPOZNANICA: / Zna se protiv koga će igrati Dinamo ako u srijedu izbaci Vardar

Image
Foto: Davor Kibel/PIXSELL

Ukoliko u srijedu navečer izbace makedonski Vardar, nogometaši zagrebačkog Dinama će u 3. pretkolu Lige prvaka igrati protiv imenjaka iz Tbilisija.

19.7.2016.
19:04
Davor Kibel/PIXSELL
VOYO logo

Takav se rasplet naslućivao već nakon prošlotjednog ždrijeba, ali trebalo je pričekati da gruzijski prvak odradi do kraja posao protiv armenskog Alashkerta. Dinamo Tbilisi je prošli tjedan pred svojim navijačima slavio s 2-0 i napravio ogroman korak prema sljedećoj rundi, a prolaz je potvrdio u utorak u Erevanu.

Prije 35 godina osvojio Kup kupova

Dvoboj je završio neodlučenim ishodom (1-1) što je Gruzijce lansiralo u 3. pretkolo. Dinamo je poveo u 21. minuti pogotkom Jambula Jigaurija, a domaći su na konačnih 1-1 izjednačili u 51. minuti kada je strijelac bio Norayr Gyozalyan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo Tbilisi je 16 puta bio gruzijski prvak, a davne 1981. je osvojio i Kup pobjednika kupova. Posljednji put je do 3. pretkola Lige prvaka dogurao prije tri godine kada ga je izbacila rumunjska Steaua. Spomenimo i da za gruzijski klub odnedavno igra bivši član Osijeka Matija Špičić, a trener je slovački stručnjak Juraj Jarabek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice 3. pretkola na rasporedu su 26. i 27. srpnja te 2. i 3. kolovoza. Ždrijebom je određeno da će hrvatski ili makedonski prvak biti domaćin u prvom dvoboju, a da će se uzvrat igrati u Tbilisiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo