hnl

POSLALI JASNE PORUKE

VINKOVČANI BIJESNI ZBOG ISPADANJA CIBALIJE: ‘Ovo je katastrofa epskih razmjera. Vi ste sramota ovog grada!’

Duboko su se razočarali navijači Cibalije nakon ispadanja iz Prve HNL

U susretu zadnjega kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Lokomotive svladali Cibaliju s 2-1 (0-0), pa su Vinkovčani ispali iz elitnog društva.

Vinkovačka momčad uoči posljednjeg kola nije ovisila samo o sebi već i o Istri koja je odigrala 1-1 protiv Rudeša, a i taj bod im je bio dovoljan da na ljestvici završe ispred Cibalije.

CIBALIA ISPALA U DRUGU LIGU: Vinkovačka momčad poražena od Lokomotive, Istri remi dovoljan za doigravanje

“Posljednje prvoligaške minute odigrala je nasa momčad danas. Nadamo se brzom povratku u prvoligaško društvo. Zahvaljujemo svim navijačima na podršci ove teške sezone”, napisao je vinkovački klub na Facebook stranici u postu ispod kojeg su izrazili žestoko nezadovoljstvo njihovi navijači.

“Tako je teško mi je ovo reći, ali su oštetili klub i upravu bio je prošli trener bolji od ovoga sad on je znao kako momčadi voditi kod prvenstva, a ne sad ce jedan hns izbaciti našu cibalia NEDAM se cibalio”, napisao je jedan navijač Cibalije.

Screenshot

“Tko će odgovarati? Najmanji je problem ispadanje iz lige. Ispadali smo i prije i vraćali se, ali uništavanje škole nogometa od limaca do juniora, životarenje iz sezone u sezonu, bezvoljnost i pristup prema klubu govore da nam se ne piše dobro”, dodao je drugi.

Screenshot

Krivi se uprava, igrači, grad…

“Uprava i grad i dalje neće odgovarati za svo zlo koje su nanijeli klubu zadnjih 20 godina?”, upitao se jedan navijač.

Povratak na Net.hr