Heroj Belgije igrao sa slomljenim nosom i potresom mozga

Belgija je na svom terenu pobijedila Srbiju s 2:1, a heroj navijača je bio Vincent Kompany koji je 60 minuta igrao sa slomljenim nosom i blagim potresom mozga.

8.6.2013.
15:49
VOYO logo

Reprezentacija Belgije pobjegla je Hrvatskoj na tri boda prednosti u skupini A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine. Momčad Marca Wilmotsa u Bruxellesu je svladala Srbiju s 2:1, a neki njegovi igrači su zbog pobjede doslovno krvarili.

Belgija je u 30. minuti imala korner, a Kompany je stradao od udarca golmana Vladimira Stojkovića te ostao ležati na terenu krvavog lica. Belgijski mediji tvrde da je slomio nos te da ima blagi potres mozga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to ga nije onesposobilo pa se Kompany, nakon što su ga lijčnici na brzinu 'zakrpali', vratio u igru i na travnjaku dočekao posljednji sučev zvižduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompany je jutro nakon utakmice na Twitter stavio 'ranjeničku' fotografiju te napisao: "Hvala svim navijačima! Što ne bih napravio za svoju zemlju ;-)"

Podsjetimo, dvoboj Hrvatske i Belgije je na rasporedu 11. listopada, a izbornik Wilmots je nakon Vatrenih poraza izjavio kako ga veseli rezultat iz Zagreba, ali da još ne razmišlja o Hrvatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo