Javio se gubitnik velike drame: 'Razočarani smo, ali i ponosni!'

Menadžer Tottenhamovih nogometaša Andre Villas-Boas bio je silno razočaran ispadanjem svoje momčadi u četvrtfinalu Europa lige, ali i ponosan na njihovu ukupnu izvedbu.

12.4.2013.
10:30
VOYO logo

U četvrtak je Tottenham na St Jakob Parku izgubio nakon penala 4:1, nakon što su obje utakmice završile identičnim rezultatima 2:2.

"Razočarani smo što nismo prošli jer smo imali velike ambicije u ovom natjecanju. Ali moji su igrači postavili sjajan primjer za svoju zemlju u ovom natjecanju", rekao je Villas-Boas, koji vjeruje da je njegova momčad podigla razinu svijesti o važnosti Europske lige u Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Način na koji smo igrali u Europskoj ligi ove sezone, način na koji smo pristupali utakmicama i obveza koju smo pokazali bila je sjajna. Pokazali smo zemlji da je moguće natjecanju pristupiti na drugačiji način. Natjerali smo zemlju da promijeni osjećaje spram natjecanja."

S druge strane, veznjak Basela Fabian Frei, čija je momčad po prvi puta u povijesti izborila polufinale nekog europskog natjecanja, bio je razumljivo oduševljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kako se osjećam sada. Ovakvi se trenuci pamte cijeli život, ali život profesionalnog nogometaša je takav da već za tri dana imate novu utakmicu i morate se usredotočiti na nju. Nemamo vremena za slavlje jer je novi protivnik već iza ugla. Isto je kao prošle godine protiv Manchester Uniteda, osjećaji su isti, ali za nas je polufinale još veće i time je okus slađi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo