Luka Modrić zadao novi udarac Tottenhamu!

Zrakoplov s nogometašima Tottenhama u 12 sati poletio je Los Angeles gdje će Spursi odraditi pripremnu turneju. Luka Modrić nije bio u njemu, odbio je otputovati!

21.7.2012.
10:32
VOYO logo

Kako je i najavio čelnicima kluba da nema namjeru ići u SAD, tako je i napravio. Iz zračne Luke Heathrow momčad je otišla bez Modrića, iako ga je trener Andre Villas-Boas upozoravao:

"Nadam se da će biti pametan i krenuti s nama u LA", rekao je Portugalac, prenosi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš veznjak nije se pojavio ni na okupljanju momčadi u 8.30 u kampu Tottenhama, a u petak je, osim što je izvijestio klub kako ne ide na pripreme, navodno rekao kako planira ostati u Londonu i sam trenirati. Doduše, španjolski novinari to su odlučili provjeriti i došli do njegove kuće u Londonu gdje su im susjedi rekli kako im se čini da se Luka već vratio u Hrvatsku.

U petak službeno zatražio transfer u Real Madrid, no klub ne prihvaća 'samo' 35 milijuna eura, nego želi deset više, a Levyja ne zanimaju igrači koje bi Madriđani poslali u paketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji tvrde da transfer usporava i pet posto iznosa kojeg Tottenham mora uplatiti Dinamu te kako je i to razlog Levyjevoj nepopustljivosti.

Novi detalj je kako je Real spreman čekati do 31. kolovoza, što donedavno nije bila opcija jer je Jose Mourinho htio s njim krenuti od početka priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Real Madrid ne mora se žuriti s dovođenjem Modrića. Spreman je čekati do posljednjeg trenutka kako bi željenog igrača dobio po što povoljnijoj cijeni. Predsjednik Daniel Levy također može čekati do samog kraja kako bi od Reala pokušao izvući iznos što bliže željenome. Jedino što je izvjesno jest da će se sve skupa otegnuti u pravu sapunicu te da će se igrač napatiti u čekanju'', piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo