Ludi transferi: Stvara se novi nogometni megaklub!

2.6.2014.
8:01
VOYO logo

Španjolski izbornik Vicente del Bosque navodno je napadaču madridskog Atletica dao slobodan vikend, a ovaj ga je iskoristio kako bi napravio prvi korak prema transferu u New York City FC, podružnicu Manchester Cityja u SAD-u. New York City će se, inače, od sljedeće sezone uključiti u američko-kanadsku profesionalnu MLS ligu.

A u prvoj sezoni natjecanja, klub iz Velike jabuke bi mogao dobiti i pojačanje u liku Franka Lamparda. Sve je izglednije da 36-godišnji veznjak neće produljiti ugovor s Chelseajem, a karijeru bi mogao nastaviti na drugom kontinentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/FhtaopOhLGk

Daily Mail piše da je New York City FC spreman dati engleskom reprezentativcu pet milijuna funti godišnje plaće, a kao moguća se prepreka spominje činjenica da dvije Lampardove kćeri žive u Londonu, pa je pitanje želi li se iskusni nogometaš odvajati od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/JMmq-NC_Vzo

Španjolski nogometni reprezentativac David Villa (32) potvrdio je da nakon samo jedne sezone napušta redove aktualnog španjolskog prvaka Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villa je prošlo ljeto došao na Vicente Calderon iz Barcelone, a u dugo očekivani Atleticov naslov je ugradio 13 prvenstvenih pogodaka.

U izjavi za službenu web-stranicu madridskog kluba iskusni je napadač poručio da mu je prošla sezona donijela sjajno iskustvo, te da karijeru nastavlja izvan Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Boravak u Atleticu je bio sjajno iskustvo, ne samo u sportskom smislu. U svlačionici ovoga kluba sam pronašao obitelj. Sjećat ću se ove sezone do kraja života. Hvala svima u klubu koji su željeli da ostanem, posebno treneru Diegu Simeoneu. No, dobio sam ponudu koju ne mogu odbiti - poručio je najbolji strijelac u povijesti španjolske reprezentacije.

Iako to nije potvrdio, izvjesno je da odlazi u New York City FC, podružnicu Manchester Cityja u SAD-u. Engleski su mediji još dan ranije objavili da je Villa obavio liječničke testove u novom klubu i za očekivati je da će transfer u redove budućeg sudionika MLS lige uskoro biti potvrđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villa je seniorsku karijeru počeo u Sportingu iz Gijona, nakon kojeg je igrao za Zaragozu, Valenciju i Barcelonu. Za španjolsku je reprezentaciju skupio 94 nastupa, postigao 56 golova i osvojio svjetski i europski naslov.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo