VIJEST O ISTRAZI PROTIV MODRIĆA EKSPRESNO OBIŠLA SVIJET: / 'Luka je neprijatelj broj jedan u Hrvatskoj'

Image
Foto: Screenshot

Vijest da je protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića otvoren postupak zbog sumnje u lažno svjedočenje u procesu protiv Zdravka Mamića ekspresno je obišla svijet.

19.6.2017.
15:37
Screenshot
VOYO logo

Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku otvorilo je istragu protiv veznjaka Real Madrida jer postoji sumnja da je počinio kazneno djelo davanja lažnog iskaza. Kazneni zakon u članku 305. za davanje lažnog iskaza predviđa kaznu od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DORH POKRENUO ISTRAGU: /

Protiv Modrića otvoren postupak zbog lažnog svjedočenja na suđenju Mamiću!

Image
DORH POKRENUO ISTRAGU: /

Protiv Modrića otvoren postupak zbog lažnog svjedočenja na suđenju Mamiću!

Marca, El Mundo, RTS...

Modrić je prošlog utorka na osječkom Županijskom sudu svjedočio o svojoj suradnji i odnosu s neformalnim gazdom Dinama i hrvatskog nogometa Zdravkom Mamićem koji je optužen da je zajedno s bratom Zoranom, bivšem direktorom Dinama Damirom Vrbanovićem te poreznikom Milanom Pernarom izvlačenjem novca oštetio Dinamo za nešto manje od 116 milijuna kuna, a državni proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza. Modrić je u smušenom svjedočenju na gomilu pitanja odgovorio "ne sjećam se", a promijenio je i prvotni iskaz koji je prije dvije godine dao istražiteljima USKOK-a. Naravno, u Mamićevu korist…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informaciju o pokretanju istrage protiv Modrića vrlo brzo je prenijela ugledna novinska agencija France-Presse, a nakon toga se ona proširila svijetom. Španjolski dnevnik Marca koji pedantno prati zbivanja u Realu prenio je vijest u svome internetskom izdanju. Katalonska La Vanguardia, pak, donosi članak pod naslovom 'Luka Modrić, neprijatelj broj jedan u Hrvatskoj'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledni politički dnevnik El Mundo također piše o problemima u koje je upao Modrić, baš kao i katalonski El Mundo Deportivo, Radiotelevizija Srbije i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo