URNEBESNO

VIDJELI SMO SVE, ALI OVAKO NEŠTO… : Slaven Bilić odradio najzanimljiviju presicu u svojoj karijeri

Slaven Bilić i Mark Noble imali su u četvrtak vjerojatno najzanimljiviju konferenciju za medije u svojim karijerama. Bez pretjerivanja.

Naime, West Ham odlučio je promijeniti dosadnu rutinu koja inače prati presice, pa su tako ovog puta Bilića i kapetana Noblea djeca zasula pitanjima. A to je bio pravi šou. Oko stotinjak mališana pripremilo je zanimljiva pitanja West Hamovom dvojcu, a jedno od njih je bilo i kojeg bi prvo igrača Bilić doveo u klubu kada bi mogao.

BILIĆ IPAK NIJE MOURINHO: Bivši hrvatski izbornik saznao kaznu za ‘slučaj mikrofon’

‘Ne mogu vjerovati da nisi rekao Modrić’

Bilić je kazao kako bi prvog doveo genijalca Messija, dok su se iz publike čuli povici ‘Ronaldo, Ronaldo‘. Mark Noble nije mogao šutjeti. I onda je počelo.

“Ne mogu vjerovati da nisi rekao Modrić!”

Bilić se odmah ispravio:

Dobio bi popust od Luke

“Ali postoji jedan igrač kojeg bi doveo možda i prije nego Messija, a to je Luka Modrić“, kazao je Bilić.

Noble se odmah ubacio:

“Zato što je Hrvat, očigledno. Shvaćam, da”

Britanski Express piše kako se Bilić nakon toga našalio i kako bi mogao dobiti popust od Modrića zato što mu je bio izbornik u reprezentaciji Hrvatske i time nasmijao čitavu prostoriju.

O Payetu se Slavena moralo pitati

Jedan dječak postavio je zanimljivo pitanje o odmetnutom bivšem Bilićevom ljubimcu Dimitriju Payetu koji je, prvo dobio igrati za West Ham, a nakon toga i napustio klub prešavši u Marseilleu. Navijač je pitao Bilića kako se osjećao kada mu je Francuz rekao da više ne želi igrati za momčad.

I kod ovog pitanja se brzo ubacio kapetan Noble:

“Drago mi je da ga to pitate,” a onda je Bilić odgovorio:

“Naravno da sam bio tužan i razočaran, ali on je želio otići. Imao je svoje razloge. Bio sam tužan, ali Dimitri je želio otići, a mi smo ga na kraju i pustili. Želim mu sreću u Marseilleu,” završio je Slaven Bilić.

Povratak na Net.hr