[VIDEO] ZLATAN SJAJNO ZABIO, ALI BILO JE TO PREMALO ZA MILAN: / Jurić upisao prvi poraz nakon 10 utakmica

Image
Foto: Profimedia

Genoa je s ova tri boda izašla iz zone ispadanja, sada je 17. sa 25 bodova, koliko ima i 18. Lecce, dok je Milan ostao sedmi sa 36 bodova, tri manje od šestog Napolija

8.3.2020.
17:40
Profimedia
VOYO logo

U nedjeljnim susretima 26. kola talijanskog nogometnog prvenstva đenovski su klubovi ostvarili važne pobjede u borbi za ostanak, Genoa je šokirala Milan na San Siru slavivši sa 2:1, dok je Sampdoria kao domaćin nakon preokreta svladala Veronu također sa 2:1.

Genoa je u Milanu izgradila prednost od 2-0 u prvom poluvremenu golovima Pandeva (7') i Cassate (41'), da bi poraz Milana ublažio Ibrahimović (77'). Zlatanov pogodak možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je za Milan do 57. minute.

Genoa je s ova tri boda izašla iz zone ispadanja, sada je 17. sa 25 bodova, koliko ima i 18. Lecce, dok je Milan ostao sedmi sa 36 bodova, tri manje od šestog Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LEGENDARNI EDUARDO OTKRIO KAD JE IZGUBIO VJERU U LJUDE U HRVATSKOM NOGOMETU: /

'Rekao mi je to u četiri oka, vjerovao sam...'

Image
LEGENDARNI EDUARDO OTKRIO KAD JE IZGUBIO VJERU U LJUDE U HRVATSKOM NOGOMETU: /

'Rekao mi je to u četiri oka, vjerovao sam...'

Poraz Jurića

Verona, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, povela je u Đenovi preko Zaccagnija (32') te je dugo vremena izgledalo kako će odigrati i 10. utakmicu zaredom bez poraza, no veteran u domaćim redovima Quagliarella (77', 86'-11m) je s dva gola u završnici donio preokret. Bio je ovo prvi poraz Verone nakon točno tri mjeseca, odnosno 7. prosinca i 2:3 poraza od Atalante.

Sampdoria je 16. sa 26 bodova, dok je Verona osma sa 35.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda SPAL-a

U prvoj utakmici dana SPAL je kao gost svladao Parmu sa 1:0 golom Petagne (71'-11m) s bijele točke. Ta je utakmica započela s više od sat vremena zakašnjenja jer je talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora pokušao u posljednji trenutak odgoditi njezino odigravanje. Igrači i suci već su bili na travnjaku u vrijeme kada je utakmica trebala započeti u 12.30 sati kada su hitno pozvani natrag u svlačionice. Nakon dodatnih pregovora ipak je odlučeno da utakmica počne u 13.45.

SPAL je s tri boda iz Parme pobjegao sa začelja, sada je 19 sa 18 bodova, dva više od posljednje Brescije. Parma je deveta sa 35 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju bi još trebali od 18 sati igrati Udinese - Fiorentina, dok je od 20.45 na rasporedu veliki derbi Juventus - Inter.

Sve utakmice ovoga vikenda u Italiji igraju se bez gledatelja na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo