VIDEO: / Za ovo su potrošili čak 400 milijuna eura!

Nakon dvije godine stalnih ulaganja u momčad, potrošenih oko 400 milijuna eura, te brojnih dolazaka i odlazaka igrača, navijači Manchester Cityja napokon imaju puno razloga za veselje.

14.5.2011.
21:30
VOYO logo

U finalu FA Cupa, odigranom u novom hramu engleskog nogometa starog imena Wembley, Manchester City je pobijedio Stoke City 1:0 pogotkom Yaye Toure.

Ključni trenutak dvoboja dogodio se u 74. minuti nakon velike gužve pred vratima Potters, gdje se najbolje snažao reprezentativac Obale Bjelokosti i zakucao loptu iza leđa nemoćnog Thomasa Sorensena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FztkaqnAybwYW6Ud

Time je Yaya Toure za 'cijeli život' kupio simpatije navijača Manchester Cityja jer je Građanima donio prvi trofej nakon 35 godina čekanja, a ujedno je u polufinalu istog natjecanja na istom mjestu zabio pobjednički gol i mrskom gradskom rivalu Manchester Unitedu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, posljednji naslov je na Eastlands stigao 1976. godine kada je osvojen Carling Cup, a ovo je ukupno peta kanta Manchester Cityja u FA Cup, prva nakon 1969. Tako se napokon isplatio stalno ulaganje vlasnik kluba, šeik Mansour Bin Zayed, koje je u nešto više od dvije godine premašilo 400 milijuna eura (nešto se i zaradilo na prodaji igrača op.a.).

Sezonu će pamtiti i Roberto Mancini, koji je imamo niz problemau svlačionici (Balotelli, Tevez), ali je klub osigurao nastup u Ligi prvaka i donio toliko željeni trofej. Ni Stoke City nije razočarao u finalu, ali igrači Tonyja Pulisa su bili podređeni takmac i zasluženo su izgubili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105100856006 arti-201105100493006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo