VIDEO: / Wayne Rooney poludio u samo 15 minuta!

Manchester United je nakon sat vremena utakmice protiv West Hama imao čak dva gola zaostatka, a onda je poludio Wayne Rooney.

2.4.2011.
18:46
VOYO logo

West Ham United je poveo vrlo rano, već u 11. minuti nakon što je Patrice Evra u svom šesnaestercu igrao rukom, a Mark Noble kazneni udarac pretvorio u vodstvo domaćina. Sredinom provoga poluvremena uslijedio je novi šok za Alexa Fergusona.

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/s6aABKiegMj7cjj0Pvpy/mov/1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemanja Vidić je na rubu kaznenog prostora oborio Carltona Colea, a sudac je pokazao na drugi jedanaesterac za Čekićari iako se čini da je prekršaj bio izvan označenog prostora. Noble ponovno nije imao milosti zakucavši loptu pod gredu gostujućih vrata.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Q481Cm8Y223ccHGF

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč silnoj dominaciji Manchestera, domaćini su imali dva gola prednosti sve do 64. minute kada je iznenada poludioWayne Rooney. Najskuplji igrač gostiju je tada iz slobodnog udarca fantastično naciljao i zabio eurogol za smanjenje domaće prednosti.

U 73. minuti je izjednačio rezultat na stadionu Boleyn Ground, a samo šest minuta iz jedanaesterca je kompletirao svoj ekspresni hat-trick. Nakon realiziranog penala, Rooney se unio u kameru i sočno psovao sve po redu, pa ga je čak morao odvlačiti najiskusniji Ryan Giggs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zxO1Nvda3oxaJsaR

Nevjerojatan preokret Manchestera u samo 20 minuta zaključio je Javier Hernandez (84).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo