VIDEO: / Zbog svinjarije s Messijem dobit ce dozivotnu zabranu!

Nogometasi Barcelone su u posljednjim sekundama 13. kola Primere dosli do 1:0 pobjede protiv Valencije. To se nije svidjelo jednom domacem navijacu koji je Lionela Messija s bocom pogodio u glavu.

1.12.2014.
8:56
VOYO logo

Izabranicima Luisa Enriquea dugo je trebalo da slome otpor Valencije, koja se protiv Barce jako dobro postavila u obrani. Barcelona je tek u trecoj minuti sudacke nadoknade drugog poluvremena golom Segija Busquetsa dosla do nova tri boda, s kojim su zadrzali prikljucak za Real Madridom na prvoligaskoj ljestvici.

Busquets je postigao neobranjivi gol jakim udarcem pod gredu, a u toj akciji je sudjelovao i veliki Messi, ubacivsi s desne strane loptu u peterac na glavu Neymaru, kojem je udarac obranio golman Valencije Alves, da bi Busquets naletio i zakucao loptu u gol Valencije. Uslijedilo je ludo slavlje, koja su sasvim normalna prilikom pobjednickih golova u posljednjim sekundama dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Jednom navijacu Valencije se rasplet dogadaja na Mestalli nije svidio, pa je iz gledalista bacio polupunu plasticnu bocu ravno Messiju u glavu. Argentinac je odmah pao na travnjak, i primio se za desnu stranu glave. Prizor je bio ruzan, ali sjajni napadac se ubrzo pridigao, s kvrgom kao suvenirom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Messi je jos dobro i prosao, jer, plasticna boca u brzini itekako ozbiljno moze nanjeti ozbiljne ozljede. Valencia se ekspresno ispricala, te najavila da ce nakon istrage izgredniku dozivotno zabraniti pristup Mestalli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo