VIDEO: / Velika zvijezda Barcelone slomila nogu!

Aktualni španjolski i europski prvaci, nogometaši Barcelone, lakoćom su izborili plasman u finale Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu, ali su zato platili danak igranju na više kolosijeka.

15.12.2011.
16:21
VOYO logo

U Yokohami je katalonski velikan nadigrao katarski Al-Sadd s 4:0, ali se teško ozlijedio David Villa. Barçin napadač napustio je travnjak šest minuta prije poluvremena na nosilima nakon neugodnog prizemljenja i loma noge, a umjesto njega ušao je Alexis Sanchez.

Barcelona je putem vlastite web-stranice potvrdila da je zadobio frakturu tibije lijeve noge. Koliko će točno izbivati s travnjaka pokazat će detaljne pretrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvama golovima Adriana i po jednim Keite i Maxwella, Barça je pomela Al-Sadd, te će se za naslov pobjednika, svoj drugi ukupno (nakon 2009.) boriti protiv brazilskog Santosa koji je finale izborio u srijedu 3-1 pobjedom protiv Kashiwe.

Adriano je oba pogotka postigao u prvom dijelu, a prvi u 25. minuti nakon velikog nesporazuma u obrani katarskog sastava prilikom kojeg je jedan obrambeni igrač natjerao vratara Mohameda Saqra na ispucavanje pred vlastitom gol-linijom, a koje je Brazilac blokirao i tako poslao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga se obrana Al-Sadda polako otvarala pa je samo bilo pitanje vremena s koliko će golova u mreži dočekati kraj susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo