VIDEO: / 'Ušao je i smirio sve! To ne možete kupiti'

Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson sve je iznenadio odlukom da posljednjih pola sata u susretu 3.

9.1.2012.
15:19
VOYO logo

Prije nekoliko mjeseci Scholes je rekao zbogom nogometu, ali problemi s ozljedama u prvoj momčadi Uniteda, natjerali su Fergusona da zamoli 37-godišnju klupsku legendu da ponovno obuče najdraži dres.

Iako nitko nije očekivao da bi Scholes mogao dobiti priliku da zaigra protiv Cityja u trećem kolu FA kupa, Sir Alex je sve iznenadio i od 60. minute mu umjesto Nanija dao priliku da ponovno zaigra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To mu se skoro obilo u glavu, jer je njegov spasitelj u 64. minuti bio sukrivac za pogodak Cityja i smanjenje rezultata na 3:2. Ipak do kraja utakmice Crveni vragovi su sačuvali vodstvo i izborili četvrto kolo FA kupa, gdje ih čeka Liverpool.

Unatoč kiksu kod drugog gola Građana, mediji u Engleskoj prepuni su hvale za 37-godišnjeg veznjaka. Neki pišu da je ovaj Fergiejev potez kao da je kupio igrača od 30 milijuna eura, dok drugi ističu odlične Paulove brojke - 71 dodavanje uz 97 postotnu točnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je sukrivac za drugi gol, ali mir koji je dao suigračima je neprocjenjiv. Mislim da je Sir Alex odahnuo, jer kad je on ušao na teren, smirio je suigrače, a to jednostavno ne možete kupiti", kaže engleski komentator Raymond Wilkins.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo