[VIDEO] URNEBESNO: / Supruga nehumano uništava poznatog trenera zbog - Tudora; Ovog ima samo u Hrvatskoj

Image
Foto: Screenshot: RTL
Image
Foto: Screenshot: RTL

'Već me žena od ranog jutra ovih dana veli sad možeš pričati, ali pazi jer ti Tudor dolazi, njega nisi dobio'

4.6.2020.
6:20
Screenshot: RTL
VOYO logo

Hajduk i Inter sastaju se u Splitu na praznom Poljudu u petak, u sklopu 27. kola prve hrvatske nogometne lige, i to će biti prva utakmica u HNL-u nakon gotovo tri mjeseca pauze.

Image
GASI SE KLUB U KOJEM SU STASALA ČETVORICA VATRENIH: /

'Bio sam u kontaktu s njima, sigurno vole klub, ali...'

'Igor Tudor ističe koliko je njegovoj momčadi nedostajao nogomet'

"Trener Splićana Igor Tudor ističe koliko je njegovoj momčadi nedostajao nogomet i da s nestrpljenjem očekuje početak susreta, a strateg momčadi iz Zaprešića Tomislav Ivković, iako nema dobrih uspomena iz susreta protiv Tudora, ne predaje se i najavljuje hrabar nastup svoje momčadi", kazala je jučer u uvodu Ines Goda u sportskim minutama RTL-a Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zanimljivo, ali Tudor svoje igrače u lovu na Ligu prvaka motivira uz pomoć Michaela Jordana, dok se Tomislav Ivković nada prvoj pobjedi protiv Igora Tudora, kako bi dokazao svojoj supruzi da je bolji od njega", dodala je.

Poljudski travnjak netaknut je, tako, tri mjeseca. Barem što se utakmica tiče. Ana Strizić napravila je reportažu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao sportaš koji se bavi s ovim od svoje desete godine, jedva čekam petak osam sati. Igrači se vesele, treniramo već skoro dva mjeseca. Mislim da su igrači u dobrom stanju, da su motivirani, da su željni. I ovih pet izmjena koje će biti moguće napraviti daju priliku svima", kazao je na sinoćnjoj presici u Splitu Igor Tudor.

Bijeli su trenutno 4., a od petka kreću po to drugo mjesto:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Radim na dobivanju mentaliteta, fighta'

"Radim na dobivanju mentaliteta, fighta, mentaliteta pobjedničkog, s jednom željom da se na treningu bude bolji, da svaka želja, svaki pas bude najbolji, da budeš najbolji. To je ono što želimo. Ne samo u ovoj ekipi, nego u svim drugim generacijama nedostaje onoga što smo vidjeli u dokumentarcu "The Last Dance".

Tomislav Ivković, koji je u jeku pandemije preuzeo Inter, u Zaprešiću je Ani Strizić kazao kako želi ostati u prvoj ligi i kako kod njih nema pritiska kao u Hajduku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo pokazati da znamo, hoćemo i možemo. Respektiramo Hajduk kao klub i kao momčad, ali mi sigurno tamo ne idemo da bi smo se kupali na Baćvicama, nego idemo odigrati jednu hrabru utakmicu", istaknuo je Tomislav Ivković.

Hajduk je na startu ove sezone na Poljudu slavio protiv Intera s 3:1, ali su onda prije zimske pauze remizirali u Zaprešiću. Ivković nikad u karijeri nije pobijedio Igora Tudora. To mu na nos nabija i supruga:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Već mi žena od ranog jutra ovih dana veli sad možeš pričati'

"Već mi žena od ranog jutra ovih dana veli sad možeš pričati, ali pazi jer ti Tudor dolazi, njega nisi dobio. Logično da je Hajduk Hajduk", zaključio je Ivković.

Tako se nakon uzbuđenja u Kupu proteklog vikenda, vraćaju uzbuđenja u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo