VIDEO: / United 'protutnjao' kroz Newcastle

Nogometaši Manchester Uniteda bez većih su problema u derbiju 7. kola Premierlige nadigrali Newcastle. Momčad Alexa Fergusona slavila je na St.

7.10.2012.
19:48
VOYO logo

Crveni vragovi su posljednjih tjedana u nekoliko navrata morali loviti zaostatak za suparnikom, a kako bi to napokon izbjegli, u nedjelju su krenuli uraganski prema vratima Stevea Harpera. Vrlo brzo su složili nekoliko prilika, ali na kraju su oba gola u prvom poluvremenu postigli iz prekida i to na gotovo identičan način.

Najprije je u osmoj minuti iz kornera nabacio Robin van Persie, a glavom je loptu u mrežu zakucao Jonny Evans, da bi sedam minuta kasnije korner izveo Wayne Rooney, a Harpera je, opet glavom, matirao Patrice Evra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/embed/5887625

Newcastle je nakon toga došao do 'zraka', a najbolju je priliku imao u 50. minuti kada je Demba Ba pogodio vratnicu, a na odbijenu je loptu natrčao Papiss Cisse. David De Gea je obranio njegov udarac, ali je ostalo upitno je li lopta pritom prešla gol-crtu. Priču je u 71. minuti zaključio Tom Cleverly. Nepoznanica je je li tražio Van Persieja pred golom ili je gađao, ali u svakom slučaju, lopta je s ruba kaznenog prostora završila u suprotnim rašljama Harperovih vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United se ovom pobjedom vratio na drugo mjesto, s četiri boda zaostatka za vodećim Chelseajem.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=XXrBvulFZKD5iw1p

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je s 2:0 na White Hart Laneu bio bolji od Aston Ville pogocima Stevena Caulkera i Aarona Lennona u drugom poluvremenu. Četvrta je to uzastopna ligaška pobjeda Spursa za koje je premierligaški debi ubilježio francuski reprezentativni vratar Hugo Lloris. Ujedno to znači da je prekinuta nevjerojatna serija Brada Friedela koji je odigrao 310 uzastopnih utakmica u Premiershipu. Niz je počeo u svibnju 2004. godine.

Ponovno blijedi Liverpool nije uspio pred svojim navijačima svladati Stoke, završilo je neodlučeno 0:0. Stoke nije slavio na Anfieldu u 50 uzastopnih utakmica, što je najdulji niz jednog gosta bez pobjede u elitnom engleskom rangu. No, slaba je to utjeha za Redse koji su opet ostali bez tri boda. Štoviše, u cijeloj su 2012. godini slavili su samo dva premierligaška ogleda na Anfieldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Southampton je odigrao 2:2 protiv Fulhama u čijem sastavu zbog ozljede lista nije bilo našeg Mladena Petrića.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo