VIDEO: / TUZNA SUDBINA Je li ovo ipak najgori prekrsaj u povijesti nogometa?

Veznjak izraelske momcadi Maccabi Haifa Ruben Rayos vinovnik je mozda i najgoreg starta u povijesti nogometa. Video ovog groznog prekrsaja, koji se dogodio u ozujku 2014.

6.3.2015.
19:20
VOYO logo

Strasan prekrsaj viden je u srazu Maccabija iz Haife i Bnei Yehude u ozujku prosle godine. I nakon ovog prekrsaja, od kojeg je sad proslo godinu dana, postavlja se pitanje: Je li ovo najgori start u povijesti nogometa? A sto se tocno tada dogodilo? U 83. minuti susreta veznjak Maccabija Ruben Rayos napravio je grozan prekrsaj nad Rafom Dahanom, uklizavsi mu desnom nogom u njegovu lijevu stajacu nogu.

Igrac Bney Yehude je pao na travnjak kao pokosen, i uz bolnu grimasu na licu zabrinuo svoje suigrace. Ubrzo je doslo do kratkog koskanja igraca obje momcadi, a kasnije se doznalo da je Dahanu pukla noga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon loma noge, nesretni igrac se nikad nije u potpunosti oporavio od ove teske ozljede, i u 25 godini je morao prekinuti svoju nogometnu karijeru. Stoga je jucer objavio da se vise nece baviti nogometom. Tuzna nogometna prica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo