SJAJNO

[VIDEO] TORCIDA NAPRAVILA SHOW U DUBROVNIKU: Snimke sa Srđa uistinu su spektakularne, gori nebo iznad grada

Spektakularne scene stigle su iz Dubrovnika u kojem se najbolje sa Srđa moglo vidjeti kako je izgledala raskošna koreografija

Torcida danas slavi svoj 70. rođendan, a scene iz Dalmacije koje obilaze Hrvatsku uistinu su impresivne.

Proslava je počela sinoć u ponoć, a nastavila se danas. Spektakularne scene stigle su iz Dubrovnika u kojem se najbolje sa Srđa moglo vidjeti kako je izgledala raskošna koreografija. Pogledajte video:

[FOTO] TORCIDA NE PRESTAJE SA SLAVLJEM: Usred dana zapalili su Rivu dimnim bombama. Obalom se širio golemi zid magle

Spektakl na nebu

Spektakularnim vatrometom i bakljadom koja je počela točno u ponoć u utorak na večer u Splitu je obilježena 70. godišnjica osnutka navijačkog kluba Hajduka “Torcida.”

Posebno spektakularni prizori bili su iznad Rive gdje je vatromet obasjavao i kopneni i morski prostor, a odbljesci vatrometa su se zrcalili u moru. Vatromet i bakljada plamtjeli su i iznad drugih dijelova grada te je Split za vrijeme njegova trajanja izgledao kao da se kupa u svjetlosti.

Navijački klub “Torcida” osnovan je 28. listopada 1950. godine po uzoru na brazilske navijačke skupine, a na inicijativu dalmatinskih studenta u Zagrebu Vjenceslava Žuvele, Ante Ivaniševića, Šime Perkovića, Vlade Mikulića i Ante Dorića.

Povratak na Net.hr