[VIDEO] SVA SREĆA DA SUBAŠIĆ NIJE BRANIO: / Mbappe, Neymar i društvo pošteno izbušili Monaco

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Na ljestvici vodi PSG sa 49 bodova, Marseille na drugom mjestu ima 41 bod, dok je Rennes treći sa 36 bodova

15.1.2020.
23:14
Profimedia
VOYO logo

U odgođenom susretu 15. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je na gostovanju pobijedio Monaco sa 4-1. PSG i Monaco su igrali i prije tri dana u Parizu, a susret je završio 3-3. Ovoga puta PSG je bio bolji i ostvario je uvjerljivu pobjedu, a zanimljivo u dvije utakmice ovih suparnika vidjeli smo čak 11 golova.

Golove za goste zabili su Kylian Mbappe (24, 90+1), Neymar (45+2-11m) i Pablo Sarabia (72), dok je strijelac za domaćine bio Bakayoko (87). Danijel Subašić nije nastupio za Monaco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Neymar Jr of Paris Saint Germain celebrates his goal during the French League 1 match between Paris Saint Germain vs AS Monaco at the Parc des Princes on January 12, 2020 in Paris France, Image: 492339142, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Golove možete pogledati OVDJE.

Večeras su odigrane još dvije odgođene utakmice. U susretu 2. kola Rennes je na gostovanju pobijedio Nimes sa 1-0, a pobjedu gostima donio je Adrien Hunou golom u 64. minuti. U odgođenom susretu 16. kola Amiens i Reims odigrali 1-1. Gosti su poveli u posljednjim trenucima prvog dijela golom Dereka Kutese, a izjednačio je Moussa Konate u 54. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi PSG sa 49 bodova, Marseille na drugom mjestu ima 41 bod, dok je Rennes treći sa 36 bodova. Monaco je osmi sa 29 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo