VIDEO: / Suker zabio u utakmici koja mu je ispred hrvatskog nogometa

5.12.2014.
14:28
VOYO logo

Snage su odmjerile momcadi po imenu 'Momcad Figo' i 'Momcad Cannavaro', a u njima su nastupile brojne umirovljene zvijezde svjetskog nogometa.

Povela je Cannavarova momcad lijepim golom Patricka Bergera, a Suker je zabio za izjednacenje u 16. minuti. S ruba peterca pospremio je odbijanac i savladao bivseg vratara Liverpoola i Reala Jerzyja Dudeka, a ubrzo potom je preselio na klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Figova momcad povela je s 3:1 ubrzo nakon Sukerovog gola, a strijelac je bio Clarence Seedorf volejem s ruba peterca. Kamere su Sukera uhvatile kako burno slavi Seedorfov gol masuci rucnikom iznad glave.

//www.youtube.com/embed/-cXV5M1-ESQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu bi Suker napokon trebao doci u Hrvatsku i suociti se s problemima koji potresaju hrvatski nogomet. Brojni su oni koji traze njegovu ostavku, a on je na sluzbenom putovanju vec vise od dva tjedna.

"Nemam namjere odstupiti, pa zasto bih, uvijek sam spreman na razgovor ali ne pristajem na ultimatume, uostalom imam bezrezervnu podrsku saveza, za dan dva obratiti cu se medijima", prenose Sukerove rijeci Regional Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo