VIDEO: / Srna 'častio' autogolom koji je spasio Dinamo

Nogometaši Dinama odigrali su neodlučeno 1:1 u prijateljskoj utakmici protiv ukrajinskog prvaka Šahtara.

2.2.2015.
19:27
VOYO logo

Dinamo je poveo već u sedmoj minuti i to autogolom kapetana hrvatske reprezentacije i Šahtara Darija Srne. Sjajni i razigrani Marko Pjaca je probio desnu stranu i ubacio u sredinu gdje je Srna nespretno reagirao i gurnuo loptu u vlastitu mrežu.

Ukrajinci su do izjednačenja došli u 25. minuti nakon loše reakcije Dinamove obrane. Taison je uspio gurnuti loptu do Luiza Adriana koji je rutinski prebacio istrčalog vratara Eduarda. U drugom je poluvremenu Šahtarov trener, za razliku od Dinamova, promijenio cijelu postavu osim golmana, ali Zagrepčani to nisu iskoristili, pa se rezultat nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je Dinamo ovu utakmicu odigrao u sljedećem sastavu: Eduardo - Pinto, Sigali, Taravel, Matel (od 46. Vukojević) - Ademi, Machado (od 72. Gojak), Ćorić (od 61. Goncalo) - Pjaca (od 72. Fiolić), Fernandes (od 46. Cekici), Henriquez (od 61. Hodžić). Modri su ovim dvobojem zaključili pripreme u Španjolskoj, u utorak im slijedi povratak kući, a već u subotu ih očekuje nastavak hrvatskog prvenstva i utakmica protiv Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo