VIDEO: / Spektakularni gol digao Mestallu na noge

Nogometaši Valencije stali su na kraj negativnoj seriji u španjolskom nogometnom prvenstvu. Prvu pobjedu u kalendarskoj 2012. godini ostvarili su na Mestalli s uvjerljivih 4:0 protiv Sporting Gijona

12.2.2012.
21:31
VOYO logo

Do ove utakmice Šišmiši su propustili pobijediti u pet susreta u Primeri, osvojivši pritom tek četiri boda. No, sada su našli mušteriju, a mrežu Sportinga načeo je 22-godišnji alžirski veznjak Sofiane Feghouli u 33. minuti.

Nakon prodora i ubacivanja Jeremyja Mathieua s lijeve strane Feghouli je poluvolejem opalio loptu i s ruba kaznenog prostora pospremio ju u rašlje suparničkog gola i digao publiku na Mestalli na noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 2:0 Valencia je povela nakon autogola Alberta Botie u 73. minuti, a u sudačkoj nadoknadi Jonas se upisao u strijelce u dva navrata. Hrvatski napadač Mate Bilić igrao je za Sporting od 73. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malaga je na domaćem travnjaku savladala Mallorcu 3:1 golovima Sebastiana Fernandeza, Jeremyja Toulalana i Rondona iako je Mallorca vodila 1:0 golom Pereire još iz 4. minute. U mini-madridskom derbiju Rayo Vallecano je kod kuće s 2:0 pobijedio Getafe golovima Michua i Diega Da Silve Coste. Put do pobjede bio im je olakšan budući su od 61. minute igrali s igračem više budući je isključen Michel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo