[VIDEO] ŠPANJOLSKI NOVINAR U NEVJERICI GLEDAO ŠTO RADE BOYSI: / 'Majko mila, majko mila, pa što je ovo'?

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Novinar je bio pozicioniran uz teren odakle je trebao gledati utakmicu

23.11.2019.
14:38
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 16. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Dinama i Hajduka igrali 1-1 (1-1). Veliki derbi hrvatskog nogometa na Maksimiru okončan je bez pobjednika, pa je prednost Zagrepčana na ljestvici ostala četiri boda. Dinamo u utorak na San Siru čeka presudni dvoboj Lige prvaka, a prvak je poveo iz jedne od nekoliko dobrih prilika u prvom dijelu, dok je Hajduk izjednačio iz penala, što je bio jedini udarac Splićana u okvir vrata na cijelom dvoboju.

Utakmicu je također obilježila i vatrena atmosfera na tribina i to u trenucima i doslovce jer sve je gorjelo od bakljade. Na utakmici se isto tako našao i španjolski novinar Rafael Escrig koji je ovdje valjda došao zbog Danija Olma. Novinar je bio pozicioniran uz teren odakle je trebao gledati utakmicu, ali on je, očito, bio preokupiran stanjem na tribini. Novinar je posvetio nekoliko objava na Twitteru Dinamu i njegtovoj povijesti, odnosno navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fasciniran Hrvatima

"Maksimirski stadion. Povijesno mjesto jugoslavenskog nogometa danas će još jedanput ugostiti vječni derbi između dva grada koja su stoljećima podijeljena. Ujedinila ih je borba za hrvatsku neovisnost. Omiljeni hobiji Dinama i Hajduka? Mrziti jedni druge", piše to u prvoj objavi novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bad Blue Boyse se smatra jednom od 15 najopasnijih navijačkih skupina na svijetu. Organizirani i brojni. Torcida je, pak, najstarija grupa u Europi. Osnovana je 1950. godine u čast brazilskim tribinama", napomenuo je novinar još. "Još uvijek ne vjerujem što je ovo. Upravo sam svjedočio jednom od najvatrenijih derbija", napisao je na kraju novinar uz obećanje kako će uskoro napisati detaljan izvještaj s ove utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo