VIDEO: / Sjajan dan za klađenje u Njemačkoj!

Subotnje utakmice 18. kola nogometne Bundeslige ponudile su redom pobjede domaćina, gosti su postigli samo dva gola i osvojili dva boda...

21.1.2012.
18:26
VOYO logo

U susretima odigranim subotnjeg poslijepodneva domaćini su u tri dvoboja slavili sa po 1:0, a uvjerljiv je bio jedino Schalke koji je pred svojim navijačima svladao Stuttgart s 3:1.

Momčad iz Gelsenkirchena sjajno je otvorila utakmicu povevši golom Matipa već u 3. minuti. U nastavku je povisio Papadopoulos u 58., a sudbinu gostiju zapečatio je Draxler desetak minuta prije kraja. Schalke je ovom pobjedom odlično iskoristio posrtanje Bayerna s kojim su sada bodovno poravnati na vrhu ljestvice Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xnvrwb Felix Magath doveo je "autobus" novih igrača u momčad Wolfsburga tijekom prijelaznog roka, a prinove su iz kadra definitivno udaljile Srđana Lakića i Hrvoja Čalu, dok je hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić zbog ozljede pluća propustio ogled s Kölnom na otvaranju drugog dijela prvenstva. Radost sastavu iz "vučjeg grada" donio je jedinim pogotkom na utakmici i svojim drugim u sezoni Polter u 78. minuti na dodavanje kapetana Träscha. Za goste je od 63. minuti zaigrao i Mato Jajalo, a samo dvije minute kasnije zaradio je i žuti karton.

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/hvEsucuPQudZjLdRsnvZ/mov/1 Kapetan berlinske Herthe Andre Mijatović zbog ozlijede gležnja nije sudjelovao u porazu svojih suigrača kod Nürnberga 2:0. Po jedan gol pri kraju svakog od poluvremena domaćima je bio dostatan za pobjedu koja im donosi bijeg iz opasne zone i priključak sredini ljestvice. U derbiju začelja, posljednje mjesto na ljestvici Freiburg je prepustio Augsburgu, a za veliku radost domaćina pobrinuo se Ginter zgoditkom u 88. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xnvu40 Jedini dvoboj bez golova odigrali su Hoffenheim i Hannover. Zadnju subotnju utakmicu 18. kola kasnije će odigrati Kaiserslautern i Werder, a u nedjelju se sastaju HSV i Borussia Dortmund, te Bayer Leverkusen i Mainz..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo