VIDEO: / Provjerite zasto se u Manchesteru danas slavi, a u Liverpoolu tuguje

U borbi za talentiranog nizozemskog nogometasa Memphisa Depaya pobjedu je odnio - Manchester United.

7.5.2015.
18:44
VOYO logo

Engleski mediji nagadaju da ce United platiti PSV-u oko 30 milijuna eura odstete za mladica koji je ove sezone postigao 21 pogodak i dva kola prije kraja je prvi strijelac nizozemskog prvenstva. Crveni vragovi su imali jaku konkurenciju, a posljednjih se dana nagadalo kako je Liverpool najblizi potpisu ugovora s Depayom.

No, United je jos jednom pobijedio velikog rivala, a potvrda transfera je izazvala 'eksploziju' komentara na drustvenim mrezama. Dok navijaci Manchestera slave sto su ulovili jednog od najtalentiranijih europskih igraca, u Liverpoolu vlada ogorcenje. Navijaci Redsa podsjecaju da se ponovila puno puta videna prica: Liverpool je mjesecima pratio igraca, pregovarao i razmisljao treba li ga dovesti, a onda je uletio drugi klub i jednostavno okoncao posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2gnzlh

"Uvijek govorim: sanjaj, vjeruj, ostvari. Sanjao sam i vjerovao da cu postati prvak s PSV-om i ostvario sam to. Iznimno sam zahvalan PSV-u i njegovim navijacima sto su vjerovali u mene. Sada je vrijeme da si postavim cilj osvajanja trofeja s Manchester Unitedom. Nije mi bilo lako odluciti se izmedu toliko vrhunskih klubova, ali za mene je Manchester United klub iz snova", porucio je Depay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da je Depay doista veliki nogometni majstor, svjedoci i ovih nekoliko videa koje smo odabrali za vas. Decko ima sjajan dribling, vrhunski izvodi slobodne udarce, odlicno puca i lijevom i desnom nogom i glavom... Gledajte i uzivajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo