banner

SNIMKE ZA POVIJEST

[VIDEO] PRIJE TOČNO GODINU DANA SCENE S POLJUDA OBIŠLE SU SVIJET: I danas se naježimo kad ovo čujemo

Inače, obljetnicu ove utakmice na svojim je društvenim mrežama objavio i Hrvatski nogometni savez koji je Vatrenima poželio sličnu utakmicu i sutra na Maksimiru. Podsjetimo, utakmica Hrvatske i Mađarske u Splitu završila je pobjedom Hrvatske 3:0

Hrvatska nogometna reprezentacija prije točno godinu dana igrala je utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Mađarske na Poljudu. Bila je to jedna od rijetkih utakmica Vatrenih u Splitu pred punim stadionom, razina osiguranja bila je vrlo visoka, a pisalo se dosta o mogućnosti incidenata.

No incidenata nije bilo. Ni najmanjih, a umjesto njih mogli smo na toj utakmici gledati scene koje su uskoro obišle svijet.

Atmosfera na stadionu bila je fantastična. Netko tko ne zna povijest poljudskih utakmica i odnose u hrvatskom nogometu rekao bi da Hrvatska igra u Splitu svaki drugi dan.

DALIĆ JE SRBIMA POKAZAO KOLIKI JE GOSPODIN: Evo što je rekao o potencijalnom protivniku Hrvatske na Euru

Nezaboravna pjesma

Navijači su na repertoaru imali mnoštvo pjesama, priznao je tada izbornik Zlatko Dalić da je i on uhvatio sebe da pjeva s njima iako pjevati ne zna.

No najbolja izvedba definitivno je bila Oliverova Cesarica koja je podigla navijače na noge dok su se igrači na terenu zagrijavali. Naježite se ponovo uz ove nezaboravne snimke.

Inače, obljetnicu ove utakmice na svojim je društvenim mrežama objavio i Hrvatski nogometni savez koji je Vatrenima poželio sličnu utakmicu i sutra na Maksimiru. Podsjetimo, utakmica Hrvatske i Mađarske u Splitu završila je pobjedom Hrvatske 3:0.

Povratak na Net.hr