VIDEO: / SJAJNA PREDSTAVA Andrej Kramaric i drustvo su ponovno demonstrirali silu

U susretu 35. kola Premierlige izmedu Leicestera i Newcastlea, Lisice su ostvarile veliku pobjedu nad Svrakama rezultatom 3:0. Dvostruki strijelac za Leicester bio je Ulloa (1. i 48.

2.5.2015.
16:13
VOYO logo

Nogometasi Leicestera na svom su travnjaku dosli do vazne pobjede u nastojanju da se sto vise odmaknu od zone ispadanja. Andrej Kramaric i drustvo protiv Newcastlea pruzili su ponajbolju partiju sezone, i tako dosli do svoje pete uzastopne pobjede.

Da, Lisice su pronasle novi zivot onda kada im je to najvise bilo potrebno, kada su bili na posljednjem mjestu Premiershipa. Leicester je sada na suhome, dalje od zone ispadanja, a trener Nigel Pearson ima smjesak na licu, u sezoni u kojoj je rijetko kad smijesio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Njegov kolega na klupi Newcastlea John Carver dozivio je totalni nokaut na King Power stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bio osmi uzastopni poraz za Newcastle koji jos od kraja veljace nije osvojio niti jedan bod. Iako slijedece susrete igraju protiv West Hama i West Bromwich Albiona kod kuce, tesko je vjerovati da ce i u tim susretima uzeti neki bod.

Spomenimo i da je Newcastle utakmicu zavrsio s devet igraca na terenu jer su crvene kartone dobili njihovi igraci Mike Williamson u 62. i Daryl Janmaat u 90. minuti, a hrvatski reprezentativac Andrej Kramaric u igru je usao umjesto dvostrukog Ulloa u 78. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leicester je sada 16. sa 34 boda, jednim manje od 15. Newcastlea kojemu je ovo bio osmi uzastopni poraz i sve je blize zoni ispadanja.

Trenutacno tri posljednje pozicije drze Sunderland sa 30, Queens Park Rangers sa 27 i Burnley sa 26 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu je Chelsea sa 80 bodova, 13 vise od prvih pratitelja Manchester Cityja i Arsenala, te bi mogao osigurati naslov prvaka vec u nedjelju ukoliko na svom Stamford Bridgeu svlada Crystal Palace.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo