VIDEO: / Kamere uhvatile predsjednika države u komičnom trenutku

Ukrajina je u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za SP pobijedila Francusku s 2:0, a navijačima je veselu večer dodatno uljepšao predsjednik države kojeg su kamere uhvatile u nezgodnom trenutku

17.11.2013.
10:04
VOYO logo

Ukrajina je povela u u 61. minuti golom Zozulja, a Koscielny ga je osam minuta prije kraja srušio u šesnaestercu pa je sudac pokazao na bijelu točku s koje je Jarmolenko povećao prednost.

U VIP loži stadiona je bio i predsjednik Ukrajine Viktor Janukovič, koji je želio ustati i proslaviti taj sretan trenutak za njegovu zemlju, no nije uspio iz prve, a tu su scenu zabilježile i TV kamere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ml3c4e1-Sv4

Ukrajinski su nogometni reprezentativci doveli favoriziranu Francusku na rub ispadanja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će Brazil organizirati iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim poraza Francuze definitivno treba silno mučiti igra budući da su Ukrajinci dominirali tijekom svih devedeset kijevskih minuta.

"Igrali smo stvarno dobro, kao prava momčad. Znali smo da je Francuska mnogo jača od nas na pojedinačnom planu i zato je ovako nešto mogla napraviti samo momčad", rekao je Andrij Jarmolenko, igrač koji je u završnici realizirao penal i postavio konačnih 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svima nam je jasno da će uzvrat biti daleko drugačija utakmica. Bit će nam još puno teže, ali ponovimo li izdanje od ovog petka mislim da imamo dobre šanse za prolaz. Francuzi imaju jaku veznu liniju i napad, ali nam uopće nisu zaprijetili u prvoj utakmici, onako na pravi način. Ova pobjeda nam je dala još veću vjeru u ukupni prolaz. Uostalom, s puno nade smo ušli u ovaj obračun, bez nje nije vrijedilo niti igrati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo