VIDEO POSTAO HIT / Tinejdzer 'slomio' velikog Modrica

Sjajni 19-godisnji nogometas Schalkea Leroy Sane odusevio je nogometni svijet fantasticnim golom Realu u utorak na vecer.

11.3.2015.
14:13
VOYO logo

Luka Modric je konacno zaigrao nakon 114 dana pauze zbog teske ozljede hvatista lijeve natkoljenice. U uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea Modric je od Ancelottija dobio 30 minuta na Santiago Bernabeu.

Usao je u igru u 58. minuti dvoboja, navijaci su ga nagradili ovacijama, a on im se oduzio dobrom partijom u kojoj je ostvario stopostotni ucinak od 16 tocnih dodavanja iz 16 pokusaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije lose za pocetak! Uz to, jedan od najboljih igraca ovog dvoboja, njemacki 19 - godisnji tinejdzer Leroy Sane, demonstrirao je nasem Luki umijece baratanja loptom poslavsi ga - na travnjak.

https://vine.co/v/O9zJ1egl0AQ/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Sane je u jednoj akciji sjajno fintirao prolaz s jedne strane pa promjenom smjera pobjegao Modricu na drugu, a Hrvat je izgubio ravnotezu i pao na straznjicu.

U nastavku akcije ovaj ofenzivni veznjak je odlicno pucao na gol, ali Casillas je jos bolje obranio i tako spasio Real velike sramote pred svojim navijacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sto se tice Modricevog povratka, javio se i najbolji nogometas svijeta u 2014. godini Cristiano Ronaldo.

"Odigrao je vrlo dobro, sretan sam zbog njegova povratka. Vjerujem da ce nam pomoci u iducim utakmicama”, rekao je Ronaldo za Hinu nakon poraza od Schalkea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prolazu podno stadiona Santiago Bernabeu Ronaldo je dobacio spanjolskim novinarima da nece razgovarati s njima do kraja sezone, sto je protumaceno protestom zbog objave fotografija s njegove rodendanske proslave u jednom nocnom klubu, nakon sto je Real porazen s 4:0 na gostovanju kod gradskog rivala Atletica.

Gareth Bale, drugi igrac s kojim je Modric u posebno dobrim odnosima, izjavio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je bio dobar. Sretan sam zbog njega".

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo