Pogledajte kako su Rakitić i Halilović oduševili trenera Barcelone

Hrvatski igrači u redovima Barcelone Ivan Rakitić i Alen Halilović oduševili su svog trenera Louis Enriquea u dvoboju protiv francuskog prvoligaša Nice (1:1).

4.8.2014.
12:47
VOYO logo

Enrique je u tom dvoboju Rakitića postavio na poziciju središnjeg veznog, i u potpunosti pogodio. Rakitić je u Sevilli igrao na poziciji ofenzivnijeg veznog, pa mu je Enriqueva uloga u njegovom debiju za katalonski sastav sasvim odgovarala. Hrvatski reprezentativac je sudjelovao i kod pogotka za poravnanje rezultata na konačnih 1:1, na način da je 66. minuti iz slobodnog udarca ubacio loptu u 16 metara, Nicina obrana nije uspjela očistiti, pao je Munir i dosuđen je kazneni udarac koji je u pogodak pretvorio Xavi.

Španjolski mediji su prije nekoliko dana pisali kako je trener Barce Rakitiću namijenio ulogu zadnjeg veznog, tj istu ulogu koju je hrvatski izbornik Niko Kovač namijenio Raketi na Svjetskom prvenstvu Brazilu i u potpunosti pogriješio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/6Vc-1LsTyvg

Što se tiče Halilovića, Enrique njega (za sad) koristi na poziciji Lionela Messija ili lažne devetke što njemu itekako odgovara zbog brzine i prodornosti koju posjeduje. Protiv Nice je, stoga, odigrao dobro i dobio pohvale za igru. Obja naša igrača su zaigrala u drugom poluvremenu i bili jedni od zaslužnijih za dobru igru Barce u nastavku dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam zadovoljan s novim igračima, pogotovo prikazanim u drugom poluvremenu", kazao je Luis Enrique nakon dvoboja za Mundo Deportivo.

//www.youtube.com/embed/RlXvwSAMbzA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitno za naglastiti kako će ovih dana Enrique odlučiti hoće li Halilovića ostaviti u prvoj momčadi ili će ga proslijediti u B momčad koja se natječe u drugoj ligi. Za sada glede ove odluke sve zvuči optimistično, možda i preoptimistično.

//www.youtube.com/embed/EqrTgM_WIM0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo