VIDEO: / Petrićev suigrač šokirao cijelu Njemačku!

Incidentni peruanski nogometaš Paolo Guerrero ponovno je u subotu došao u središte pozornosti u Njemačkoj. Napadač HSV-a je u 54. minuti dvoboja protiv Stuttgarta u 24.

4.3.2012.
12:03
VOYO logo

Guerrero je nemilosrdno s leđa pokosio čuvara mreže Švaba koji je, srećom, prošao bez ozljede, a Peruanac je očekivano dobio izravni crveni karton.

HSV je u tim trenucima već gubio s 3:0, a do kraja je s igračem manje primio još jedan gol. Iako bi i s njim na terenu, izgledno je, izgubili, u hamburškom su klubu bijesni na svoga napadača koji je, dojam je, namjerno išao ozlijediti suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takvim postupcima Paolo šteti i sebi i momčadi", poručio je kapetan HSV-a Heiko Westermann, a trener Thorsten Fink je dodao: "Guerrero nas je oštetio, sigurno ćemo ga interno kazniti." No, kaznit će Peruanca i Njemački nogometni savez. "Iznenadilo bi me kad bi dobio manje od šest utakmica suspenzije", rekao je nekadašnji ugledni sudac Markus Merk za Bild koji piše da se radi o najbrutalnijem prekršaju ove sezone u Bundesligi. Guerrero se u travnju 2010. 'proslavio' kad je jednog navijača gađao bocom vode. Tada je prisilno pauzirao više tjedana, a sada ga vjerojatno čeka sličan scenarij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo